Recycleerbare draagtassen

Laat u in de keuze van draagtassen niet misleiden door de gedachte dat plastic draagtassen per definitie slecht zijn voor het milieu want sinds geruime tijd biedt JOLIPACK plastic zakken aan die vervaardigd zijn uit stevige 100 % gerecycleerde folie (zowel voor DKT-tasjes als voor zakken met een flexibele lus). U kan uw tassen in plastic dus ook op een milieuvriendelijke manier laten bedrukken !

Een plastic draagtas blijft het meest verkochte product en blijft de voordeligste oplossing uit het ganse gamma draagtassen. Mits een fraaie of ludieke opmaak kunnen plastic zakken nog steeds hun mannetje staan naast andere zakken. Ze worden daarenboven compact verpakt hetgeen minder stockageruimte vergt.

Onze aandacht gaat absoluut ook uit naar woven en non woven draagtassen dewelke niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld. Deze draagtassen zijn vervaardigd uit polypropyleen hetgeen recycleerbaar materiaal is. Recycleerbare draagtassen (eco-tassen)zijn “tailor-made” en reeds verkrijgbaar vanaf 1.000 stuks !

De komende jaren zullen de jute draagtassen ongetwijfeld hun plaats veroveren in het straatbeeld (als gevolg van toekomstige Europese wetgevingen). Informeer naar de mogelijkheid van recycleerbare en jute draagtassen.

_MG_2729_1502_Jolipack   

_MG_2617_1502_Jolipack-Edit   

Informeer naar de mogelijkheden van recycleerbare draagtassen op 0475 53 70 91 of via het contactformulier.
“JOLIPACK” wil ook haar steentje bijdragen tot een beter leefmilieu.”